Velkommen til Fredericia Cycle Club. Medlemsoprettelse..

For at du kan blive registreret som medlem. Skal du oprette dig på fanebladet. "Opret Conventus-tilknytning"

Når du står på Conventus som medlemsoprettelse. Skal du betaler MobilPay nr. 69001. Det er FCCs MobilPay nr. Husk at skrive navn. Og hvad for et medlemsskab du har valgt. Efterfølgende sender du en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   Husk navn og adresse Fødsledato (dd-mm-åå) (på alle ved familiemedlemsskab). Samt kontakt oplysningerne. Så bliver du opretter i systemmet.

Kontingent er pr. år:

Familiemedlemsskab: Kr. 1600.- 

Voksenmedlem fra 18 år: Kr. 600.-   

Børn til og med 17 år: Kr 300.-

Du skal gennem 2 trin for at blive medlem. Trin 1 og  3  på Conventus hjemmeside. Trin 2 er hvis du vil/skal skifte betalingskort. 

Som medlem af klubben skal man have et 'flydende abonnement', dvs. et kontingent der automatisk bliver fornyet medmindre man aktivt melder sig ud. Kort tid før fornyelsen vil du modtage en besked om at dit medlemskab bliver fornyet.

Dankort og Visa/Dankort og Mastercard kan benyttes. Har du problemmer kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Opret Conventus-tilknytning

Alle medlemmer skal oprette en tilknytning til klubbens profil på Conventus.

Klik følgende knap, udfyld personlige oplysninger (husk e-mail) og klik på 'Tilmeld'.

(åbner et nyt vindue)

En uddybende vejledning kan ses her:

Hjælp

 1. Klik på knappen 'Opret på Conventus'
 2. I det nye vindue/den nye fane, udfyldes oplysninger. NB! Af en eller anden årsag tillader Conventus at man IKKE udfylder e-mail og mobilnummer. Udfyld som minimum e-mail - ellers kan du ikke logge på Conventus.
 3. Klik på 'Tilmeld' knappen.
 4. Har du ikke udfyldt e-mail eller mobilnummer, vil der komme en advarsel i en ny dialogboks. Er du sikker på at e-mail er udfyldt, så klik 'OK'. Ellers klik 'Annullér' og udfyld e-mail og gentag foregående punkt.

Du har nu oprettet en tilknytning til klubbens Conventus profil!

Vælg medlemskab

Vælg et medlemskab i nedstående tabel og login ind med din Conventus-profil.

 

Uddybende vejledning:

Hjælp

 1. Klik på 'Vælg' ud for det ønskede medlemskab
 2. Log ind med din Conventus-profil. Brug venligst e-mail.
 3. Verficér dine oplysninger. Ret eventuelt. Klik derefter på 'Næste'
 4. Øh. Ved faktisk ikke lige hvad der sker nu. Sandsynligvis blot et bekræftelsesbillede der skal klikkes 'OK' på.

Du er nu fuldt ud medlem af Fredericia Cycle Club!

Skift betalingskort

Nu skal der tilmeldes et betalingskort.

Kort fortalt skal du logge på Conventus, finde menupunktet 'Kortoplysninger', klikke på 'Tilmeld' og udfylde betalingskortoplysninger.

NB! Dette punkt 2 sker i Conventus. Når du har lavet hele punktet skal du tilbage her til hjemmesidens punkt 3. Benyt evt. nedenstående link til Conventus der åbner et nyt vindue. Når kortet er tilmeldt, luk Conventus-vinduet og du burde være tilbage her

Her følger en uddybende vejledning:

Hjælp

 1. Log på Conventus. Det er muligt at logge på både med mobilnummer og mailadresse. Brug helst mailadressen. Når du er logget på Conventus bedes du opdatere dine profiloplysninger og udfylde mobilnummer som sidenhen kan bruges til at logge på Conventus med.

 2. Hvis du allerede er medlem af en forening der benytter sig af Conventus, f.eks. Delta Swim eller G94, skal du vælge hvilken profil du ønsker at logge på med. Vælg Fredericia Cycle Club.


 3. Du får nu følgende billede:

 4. Klik på

  1. 'Økonomi'

  2. 'Kortoplysninger'

  3. og 'Tilmeld'-knappen 5. I den nye dialogboks skal du indtaste dine kreditkortoplysninger og trykke på 'Gennemfør betaling'. Tag dig ikke af at der står 0,00 kr. ved beløb. Du registrerer blot dit kort og betaler ikke kontingent endnu. 6. Vinduet i punkt 5 forsvinder når du har klikket på 'Gennemfør betaling' og du vender tilbage til Conventus vinduet som ser sådan ud:Du har nu tilmeldt dit betalingskort. Får du et nyt skal dette oprettes i Conventus på samme måde. Husk det :)